Brazilie 2019
Jimmy ging 2 weken mee met de One in Him foundation, onder leiding van Johan Toet en Brenda, zijn vrouw. In dit filmpje geeft Johan een getuigenis over zijn leven. Hoe hij van beruchte haagse drugcrimineel veranderde in een evangelist voor Jezus.
Hij vertrok met 10 andere vrijwilligers richting Brazilie . . .
Youetta maakte een verslagje van de heenreis.
Youetta
Xiomara
zendingshuis
In de krottenwijken van Sao Paolo
Jimmy geeft getuigenis in Braziliaanse kerk
verslagje van Jimmy
Rugklachten ten gevolge van ongelijke benen komt regelmatig voor. Ook in Nederland heeft Jimmy hier voor mogen bidden en benen die te kort waren aan zien groeien. Ook rugklachten verdwenen hierdoor. Verder mochten ze bidden voor mensen die blind of doof waren en voor mensen die last hadden van boze geesten, die werden uitgedreven. Wat in bijbelse tijden gebeurde, gebeurt nu weer. Voordat Jezus naar de hemel ging zei Hij: Als teken zullen deze dingen de gelovigen volgen, op zieken zullen ze de handen leggen en ze zullen genezen, boze geesten zullen ze uitdrijven enz. Dus als je niet bidt gebeurt er niks.
Suus laat zich dopen
Op bezoek in een kindertehuis waar kinderen wonen met een traumatisch verleden
Time out
Op bezoek in een fabriekshal, waar veel buitenlandse gezinnen bij elkaar wonen
Er zijn in de verschillende sloppenwijken veel voedsel- pakketten uitgedeeld. De armoede is ontzettend groot. Tijd om weer naar huis te gaan. Was een mooie en leerzame tijd om nooit te vergeten.
Jimmy geeft getuigenis in opvangcentrum voor verslaafden