In dat huis achter de boom woon ik nu inmiddels 46 jaar, eerst 5 jaar op de 1e etage en daarna op de 2e etage en zolder. Ik heb dit altijd als een grote zegen gezien omdat de huur heel laag was en het huis groot genoeg om met z’n zevenen te wonen. Het bijzondere van dit huis is dat mijn oma en opa er gewoond hebben en ook nog mijn vader. Ik weet alle plekken waar ze in de oorlog verstopt gezeten hebben, helaas zijn ze toch naar Duitsland gebracht en een
broer van mijn vader heeft dat niet overleefd. Iedereen is inmiddels het huis uit en ik woon er nu alleen, maar vind het nog steeds heerlijk. Hieronder wat foto’s, dan begrijpen jullie misschien waarom.
Ik ben gek op allerlei prullaria en dat zal wel zo blijven. We hebben heel wat verbouwd in de loop van de jaren. De kamer waar nu de eettafel staat was altijd onze slaapkamer. Waar het bureau nu staat in een tussenruimte was vroeger de eetkamertafel met een muur naar de slaapkamer. Dit schilderij heeft mijn vriendin Edith ooit gemaakt en ik ben er nog steeds heel blij mee.
Dit is een schelp die Jimmy meegenomen heeft uit Egypte. En aan de uitspraak hieronder moet ik regelmatig herinnerd worden.
Die 2 schilderijen hiernaast komen uit Jeruzalem. De bovenste heeft Jimmy pas meegenomen en is geschilderd door een overlevende van de Holocaust, die hiermee nog wat zakgeld verdiend. De onderste heb ik zelf meegenomen een paar jaar geleden.
Hobbykamer/logeerkamer
Uitzicht achterkant
Mijn balkon boven was nodig aan vernieuwing toe, mijn planten moesten dus naar beneden verhuizen
Jimmy, Jonathan & Mesut hebben er weer iets moois van          gemaakt
Uitzicht aan de voorkant, alleen de bomen aan onze kant zijn weg en vervangen door nieuwe, de kastanje bomen moesten verdwijnen vanwege een ziekte en in ieder geval vanwege het vervangen van de kademuren
En toen werden de kademuren vernieuwd, met aansluitend een feestje voor de gemeente en de buurtbewoners
Nog nooit meegemaakt dat de gracht veranderd werd in een groot openlucht zwembad. Dit was t.b.v. een sponsor wedstrijd die ten goede van het onderzoek naar kanker zou komen. Er waren honderden volwassenen en ook een paar honderd kinderen die meededen en ze hebben 275.000 euro bij elkaar gezwommen.