Visie voor Israel en Joseph Storehouse Vandaag bezoeken we de Joseph Storehouse, een grote opslagplaats in Abu Gosh. We ontmoeten Barry Segal en horen zijn verhaal, hoe hij als jood in Amerika tot geloof kwam in Jezus als Messias en over de roeping, die op zijn leven ligt, samen met zijn vrouw Batya. Middels diverse humanitaire hulpprojecten, voorziet visie voor Israel   & Joseph Storehouse (een internationale, non-profit organisatie, waarvan zij de oprichters zijn) in zeer noodzakelijke hulp aan armen en hulpbehoevenden, zowel joden als arabieren in het land Israel. Barry en Batya Segal zijn internationaal bekend om hun muziek en televisie programma’s en zij hebben zich toegewijd aan het fysieke en geestellijke herstel van Israel.
Rugzakkenproject Breng een lach op het gezicht van een kind! Elk kind dat u voorziet van een schoolrugzak maakt een groot verschil. Dit “Pack to school” project raakt direct het leven van vele kinderen in Israel.
Gezinszorg en Welfare Voorafgaand aan Pesach vormen gezinnen, bejaarden en hulpbehoevenden, eindeloos lange rijen voor voedselbanken en gaarkeukens in elke stad van Israel.
Slachtoffers van terrorisme Visie voor Israel en Joseph Storehouse staan achter de slachtoffers van terrorisme. Enkele jaren geleden hadden we te maken met slachtoffers van zelfmoord bomaanslagen op stadsbussen nu zijn de taktieken weer veranderd.
Medisch project In een beloofd land geteisterd door oorlog, terrorisme en economische ontreddering reikt Visie voor Israel en Joseph Storehouse  uit naar hen die dringend goede medische zorg nodig hebben.
Bouwfonds Update over onze nieuwe bouwplannen. Het ziet er goed uit! Onze architect en bouwplanteam hebben hard gewerkt aan de plannen voor ons nieuwe gebouwencomplex.
Eenzame soldaten Ze staan aan de frontlinie in de strijd tegen terrorisme en verdediging van landsgrenzen van een land dat hersteld wordt na 2000 jaar.
Rampen hulp Een essentieel element van onze medische hulpverlening, gaat verder dan onze eigen grenzen. Slachtoffers van natuurrampen helpen met dringende medische benodigdheden.
Vrijwilligers ondersteuning Groepen die Joseph Storehouse bezoeken.
Meer informatie is te vinden op de website van visie voor Israel: http://visievoorisrael.nl
Terug Terug Volgende Volgende