Links de ouders van mijn vader: opa en oma Niggebrugge en rechts de ouders van mijn moeder: opa en oma Rooker
Oma Rooker kreeg 6 kinderen, hiernaast staat ze met de eerste 4, mijn moeder zit bij haar op schoot
Oma Niggebrugge met een schoonzoon voor het huis waar ik nu al weer 48 jaar zelf ook woon.
Opa Rooker voor de sigarenwinkel en kapperszaak die in hetzelfde blok lag als het huis van mijn vader, zo hebben mijn ouders elkaar leren kennen. Mijn vader is in Den Haag geboren, mijn moeder is hier pas in de oorlog met haar ouders komen wonen
Links de jongste zus van mijn moeder. Zij is altijd mijn lievelings tante geweest en ik had dan ook tot haar dood het meeste contact met haar, nog meer als met mijn moeder.
Rechts en hieronder een foto van hun 40 jarig huwelijk dat ze samen nog mee hebben mogen maken
En daar was ik dan . . .
En na 2 jaar werd mijn broer Henny geboren
1e heilige communie met opa en oma Niggebrugge
Hierboven in de 3e klas en links in de 4e. De klassenfoto is van de 6e klas, wat nu tegenwoordig groep 8 is. Ik heb op de Petrus Donders School gezeten.
12 jaar na mij werd Robert geboren
Mijn vader was altijd erg muzikaal, van de buren hoorde ik dat hij ook op de wc speelde
Volgens mij heb ik 4 jaar op het Lodewijk Makeblijde College gezeten, in het tweede jaar bleef ik zitten en werd de MMS Havo. Toen ik in het derde jaar weer bleef zitten, moest ik van school af. Ik had niet erg mijn best gedaan en wilde eigenllijk liever werken. 
Vanaf mijn 14e begonnen met roken. Het heeft heel wat jaren geduurd voordat ik daarmee weer kon stoppen
Mijn broer Henny was inmiddels ook behoorlijk stoer geworden
Ik kwam op de Frederik Kazerne te werken als typiste en later administratief. Het lijkt een beetje hectisch maar dat viel reuze mee. Ja ze kregen ons wel eens op de kast en soms zelfs erin, maar we konden ook heel productief zijn.
Inmiddels leerde ik ook Gerard kennen, met een collega van mijn werk en nog 3 vrienden van hem, gingen we met een busje naar Frankrijk. We konden daar in een huisje van een bekende van hem verblijven, ergens in de franse Alpen. Op de terugweg gingen we nog naar Parijs.
Ik heb heel wat vakanties doorgebracht in Garderen bij vrienden van mijn ouders
Toen kregen we het huis waar mijn vader en opa en oma in gewoond hadden, maar dat was nog wel een hele klus om dat op te knappen. Uiteindelijk woon ik er nu al bijna 48 jaar met veel plezier in. De enige verhuizing die we gehad hebben was van de 1e naar de 2e etage.
De eerste vakantie na ons huwelijk hebben we doorgebracht in een hotel langs de Moezel. We zijn ook nog een keer wezen trekken met  een rugzak door Luxemburg.
Met Henny en Marijke hebben we een trektocht gemaakt door Frankrijk en Zwitserland
Een geweldig mooi land, waar je ook nog vrij mocht kamperen. Een onvergetelijke vakantie met veel ups en downs en veel problemen om te overwinnen. Ik heb er een heel verslag van gemaakt, maar dat zal ik hier niet plaatsen.
We hebben ook nog een trektocht door Noorwegen gemaakt met Henny en Marijke
Op de terugweg op een camping in Oslo gestaan, van waaruit we diverse musea bezocht hebben.
De grootste hobby van Gerard
En toen gingen Henny en Marijke trouwen!
Filmen en fotograferen deden we allebei graag
En dan onze laatste vakantie zonder kinderen van onszelf, want ik was 5 maanden zwanger van Jimmy. Met Iris Matla kamperen langs de Moezel. Alles in de lelijke eend en gaan.
Toen we nog op de 1e etage woonden hadden we vogels. Later kwam er een kat bij ons binnenlopen, die na een paar dagen bevallen was van 4 jonge katjes. Voor 3 hebben we een huis gezocht, de moeder en 1 kat hebben we gehouden. De moeder kon overigens niet goed met haar jong opschieten en na een tijdje verdween ze weer zoals ze was gekomen, gesteriliseerd en wel.
Mickey had Gerard op straat gevonden toen hij 5 maanden was
De kleine van onze buren die op de 2e etage woonden kon ook goed met hem opschieten
Op de 2e etage woonde een nichtje van mij, haar man had nogal eens creatieve ideeen waar wij enthousiast voor gemaakt werden.
Dit was Panda de kat van de buren
Een collega’tje van me met haar zoon Basje
Suzanne van Bert en Heleen komt bij ons logeren
Ons ingezet om te voorkomen dat alle huizen gesloopt zouden worden, daar heb ik nu nog plezier van!
Met Robert naar Duinrell
En dan alvast even voorbereiden op het moederschap en vaderschap. Wordt vervolgd bij de kinderen . . . .