Vaccin
De wetenschap en medisch specialisten en ook de media stellen ons gerust met allerlei positieve propaganda. Of dit allemaal terecht is  moeten we nog afwachten. Helaas is er heel vaak belangenverstrengeling waardoor de informatie niet als betrouwbaar kan worden aangemerkt. Aangezien inmiddels veel andere wetenschappers, virologen en medische specialisten toch ook hele andere geluiden laten horen is het belangrijk om e.e.a. na te trekken. Het is ook heel verontrustend, dat juist deze mensen gecensureerd worden, belachelijk gemaakt worden, belasterd worden en zelfs te vrezen hebben voor hun baan.
In deze video probeert onze minister van Volksgezondheid op een zeer denegrerende manier ons het vaccin zonder enige verdere onderbouwing door de strot te duwen. Daarna worden de uitspraken van Hugo de Jonge gecheckt op feiten.
De raad van Europa heeft op 27-1-2021 beslist, dat vaccinatie niet verplicht mag worden en weigeraars ook niet gediscrimineerd mogen worden. E.e.a. is vastgelegd in resolutie 2361. https://pace.coe.int/en/files/29004/html Om de vertaling van het belangrijkste gedeelte te lezen klik hier. Inmiddels zijn er op 3-4-2021 5993 mensen na vaccinatie overleden en zijn er bij de EMA 272.644 gevallen van bijwerkingen gemeld. Bekijk het artikel op de site van artsen voor vrijheid. https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/04/08/triest-record-met-dodental-na-vaccinatie- nooit-eerder-zoveel/ Helaas is de rol van de voorzitster van de EMA bedenkelijk, aangezien zij jarenlang lobbyiste was voor Europa’s grootste farmaceutische organisatie. Als je de link hieronder kopieert en in je browser zet, kun je het artikel lezen. https://dissident.one/2021/04/08/ema-voorzitter-emer-cooke-was-jarenlang-lobbyist-voor- europas-grootste-farmaceutische-organisatie/
Terug Terug Volgende Volgende